skip to Main Content

Ontdek alles over
fotografie

Actie(f)!

Workshop fotografie

Hoe maak ik een betere foto? Wat is een diafragma? Scherpte? Wat is een goede uitsnede? Allemaal zaken die de kinderen doormiddel van deze cursus leren. Stapsgewijs wordt aan de hand van het lesmateriaal uitgelegd hoe het nu eigenlijk allemaal werkt. En dat niet alleen, de kinderen mogen ook volop zelf aan de slag! Na ongeveer anderhalf uur weten de kinderen alle basisprincipes van het fotograferen.

Benodigdheden/mee te nemen:

  • per 4-5 leerlingen, 1 digitale camera

 

  • Groepen kinderen bestaan uit minimaal 15 en maximaal 30 leerlingen.
  • Begeleiding moet bestaan uit 3 tot 6 volwassenen (€ 4,- p.p.), afhankelijk van het aantal leerlingen (in overleg).

Bekijk ook:

Fotogrammen maken

Met zijn allen de doka in om je eigen fotogram te maken en te ontwikkelen! Hoe maak je een fotogram? Het principe is eigenlijk heel eenvoudig...
LEES VERDER

Silhouet maken

Een silhouet is (en dit is de oorspronkelijke betekenis) een papieren representatie, geknipt uit zwart papier... 
LEES VERDER
meer activiteiten

Tijdelijk gesloten, hard werkend aan de heropening

Op 15 mei 2012 openden wij de deuren van het Cameramuseum in de Visstraat 12. Helaas moesten we per 1 augustus 2018 tijdelijk sluiten, omdat het pand werd verkocht. Andere activiteiten zoals: de beurzen, het aannemen van nieuwe items voor onze collectie en het verhuren van camera’s voor filmproducties gingen en gaan gewoon door.

Momenteel werken we hard aan de heropening van het museum in de Korte Sint Jansstraat 5 in Zierikzee. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief, voor het laatste nieuws.

Back To Top