skip to Main Content

Ontdek alles over
fotografie

Steun het Cameramuseum

Financiële steun

Wij hopen dat u het Cameramuseum een warm hart toedraagt en ons wilt ondersteunen. Dat kan als sponsor of donateur, hieronder leest u alles over de mogelijkheden.

Donateur

Vanaf € 25,- per jaar kunt u donateur worden. Als dank ontvangt u een jaarkaart van het museum, deze is geldig voor één persoon.

U kunt het geld overmaken op ING bankrekening
NL26 INGB 0005 9683 50
o.v.v. donateur, naam, adres en uw e-mailadres.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur.

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Sponsoring

Wij hopen dat u het Cameramuseum een warm hart toedraagt en ons (financieel) wilt helpen.
Vermelding op het sponsorbord en onze website:

  • naamsvermelding: € 50,-
  • grote naamsvermelding: € 100,-
  • naamsvermelding en klein logo: € 200,-
  • naamsvermelding en groot logo: vanaf € 500,-

Projecten van meer dan € 1.500,- kunnen ook in zijn geheel worden geadopteerd. Hierbij worden uw naam en logo prominent in beeld gebracht bij het project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur.

Bekijk hier de sponsors

Sponsor een object

We hebben er als Stichting Cameramuseum onze missie van gemaakt om de objecten onder onze hoede te nemen en beschikbaar te maken voor publiek. Om er van te leren en vooral ook van te genieten. Waar u misschien niet bij stilstaat, is dat er aanzienlijke kosten zijn verbonden aan het onderhouden en behouden van de collectie. U kunt ons hier nu bij helpen, door een object uit de collectie te ‘adopteren’ en zo het onderhoud te sponsoren! Door het geld dat u doneert kunnen de historische objecten worden bewaard en beschikbaar blijven voor toekomstige generaties.

Welke objecten?
Een foto, lantaarnplaatje, boek of iets anders aan toebehoren/accessoires uit de collectie kan gesponsord worden. Maar natuurlijk ook de apparatuur, zoals een fotocamera, objectief, vergrotingsapparaat e.d. Bent u bijvoorbeeld fan van Agfa? Kies de volgens u mooiste of beste camera en verbind hier uw naam aan! Wellicht roepen sommige objecten nostalgische gevoelens bij u op, omdat uw (groot)vader of moeder er toevallig ook zo een had?

Sponsoring van een object kan al voor € 15,- per jaar (per object). Is het object u meer waard of wilt u het museum extra ondersteunen, dan kunt u natuurlijk het object sponsoren voor een hoger bedrag.

Wat krijgt u hiervoor terug?
Uw naam/woonplaats zal bij het betreffende object op internet worden vermeld met de vermelding ‘sponsor’. Tevens zal bij het object, wanneer dit is tentoongesteld in het museum, een bordje met uw naam/woonplaats staan. Een voorbehoud moet hier worden gemaakt, omdat het kan voorkomen dat het object tijdelijk niet is tentoongesteld i.v.m. wisselende tentoonstellingen.

Na afloop van ieder sponsorjaar (ingangsdatum is de dag van storting) zullen we u vragen of u de sponsoring tegen hetzelfde bedrag voor een jaar wilt verlengen Of wellicht wilt u een ander object kiezen. Indien dit niet het geval is, komt het object vrij voor een eventueel andere geïnteresseerde sponsor.

‘Adopteer’ direct een object!
Wilt u graag een object sponsoren, stuur dan nu een e-mail naar het bestuur. Vermeld in uw e-mail het fotonummer van het object, uw naam en woonplaats. U ontvangt een e-mail met onze bankgegevens, na storting van het sponsorbedrag bent u de trotse sponsor van het object en worden uw gegevens op de website vermeld! Wilt u uw naam liever niet gepubliceerd zien maar wel sponsoren, dan zullen we de vermelding ‘anoniem’ plaatsen. Geef dit aan in uw e-mail.

Meer informatie of vragen? Ook dan kunt u contact opnemen met het bestuur.

Volg ons

Steun het cameramuseum

Financiële steun

Wij hopen dat u het Cameramuseum een warm hart toedraagt en ons wilt ondersteunen. Dat kan als sponsor of donateur.

Word vrijwilliger

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar gastvrouwen en -heren om in en rond het museum te helpen.

ANBI

Door de belasting is Stichting Cameramuseum aangemerkt als ANBI instelling. Op deze pagina leest u alle informatie.

Back To Top