skip to Main Content

Ontdek alles over
fotografie

Collectie

Het Cameramuseum heeft een omvangrijke collectie artikelen, allen met betrekking tot fotografie in de breedste zin van het woord. Van camera tot toebehoren!

Klik hieronder op één van de onderwerpen, om de collectie te bekijken. En bent u specifiek op zoek naar een item, klik dan op één van onderstaande onderwerpen en geef in de daaropvolgende pagina een zo gedetailleerd mogelijke zoekopdracht in het zoek-venster.

Direct naar:

Donkere kamer (doka)

Het Cameramuseum heeft zoals u zult zien al een grote collectie, maar is altijd op zoek naar aanvullingen. We zijn geheel afhankelijk van giften, we kunnen geen collectie aankopen. We bezoeken jaarlijks diverse beurzen, hier verkopen we dubbele items en promoten het museum. De opbrengst van deze beurzen komt volledig ten goede aan het museum.

Schenkt u een artikel dan bekijken we of we dit al hebben. Is dit het geval, dan vergelijken we ze en blijft het mooiste item in de collectie. De andere gaat mee in de verkoop. Als u hiermee niet akkoord gaat, dan nemen we het artikel natuurlijk niet aan. We zijn hierin graag open en transparant, om misverstanden te voorkomen!

Volg ons

Steun het cameramuseum

Financiële steun

Wij hopen dat u het Cameramuseum een warm hart toedraagt en ons wilt ondersteunen. Dat kan als sponsor of donateur.

Word vrijwilliger

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar gastvrouwen en -heren om in en rond het museum te helpen.

ANBI

Door de belasting is Stichting Cameramuseum aangemerkt als ANBI instelling. Op deze pagina leest u alle informatie.

Back To Top