skip to Main Content

Ontdek alles over
fotografie

Steun het Cameramuseum

Word vrijwilliger

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar gastvrouwen en gastheren om in en rond het museum te helpen. Als gastheer of -vrouw hoef je echt niet alles te weten over fotografie, de andere vrijwilligers maken je natuurlijk graag wegwijs. Ook nu we tijdelijk gesloten zijn, kun je je aanmelden als vrijwilliger. Wanneer we een pand vinden, is er natuurlijk genoeg te doen. En bij heropening van het museum willen we ook op de nieuwe locatie streven naar een bezetting van twee personen per ‘dienst’.

Meer informatie:

Wil je meer weten neem dan contact op met: Bob Noomen (voorzitter) of Tonny Noomen (secretaris)

Door de Belastingdienst zijn we aangemerkt als ANBI-instelling, klik hier voor alle informatie.

Tijdelijk gesloten

Op 15 mei 2012 openden wij de deuren van het Cameramuseum in de Visstraat 12. Helaas moeten wij u nu melden dat per 1 augustus 2018 we tijdelijk moeten sluiten. De eigenaar heeft het pand verkocht. Andere activiteiten, zoals de beurzen waar we staan om dubbele voorraad te verkopen, het aannemen van nieuwe items voor onze collectie en het verhuren van camera’s voor filmproducties gaan gewoon door.

Steun het cameramuseum

Financiële steun

Wij hopen dat u het Cameramuseum een warm hart toedraagt en ons wilt ondersteunen. Dat kan als sponsor of donateur.

Word vrijwilliger

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar gastvrouwen en -heren om in en rond het museum te helpen.

ANBI

Door de belasting is Stichting Cameramuseum aangemerkt als ANBI instelling. Op deze pagina leest u alle informatie.

Back To Top