skip to Main Content

Ontdek alles over
fotografie

Actie(f)!

Op de foto in Zeeuwse klederdracht

Op de foto in Zeeuwse klederdracht, alleen of met een groep. Als aandenken, cadeau of leuke activiteit! Dit kon bij ons, op afspraak, in onze oude studio ingericht zoals Zierikzeesche fotografen rond 1910 in hun ateliers werkten.

Om grotere groepen te kunnen fotograferen zijn wij nog steeds op zoek naar Zeeuwse klederdracht (zowel man, vrouw als kind). Heeft u kleding, klompen of misschien zelfs wel naaipatronen van een Zeeuwse dracht, dan houden wij ons van harte aanbevolen! Alvast hartelijk bedankt.

1 – 2 personen € 12,50
3 personen € 15,00
4 personen € 17,50
5 personen € 20,00
6 personen € 22,50
7 personen € 25,00
8 personen € 27,50
  • Dit is inclusief 1 afdruk 13 x 18 cm
  • Extra afdruk 13 x 18 cm: € 3,00
  • Nabestellen via nummer op achterzijde foto
  • 1 opstelling per opname, andere opstelling is € 12,50 extra

Bekijk ook:

Fotogrammen maken

Met zijn allen de doka in om je eigen fotogram te maken en te ontwikkelen! Hoe maak je een fotogram? Het principe is eigenlijk heel eenvoudig...
LEES VERDER

Silhouet maken

Een silhouet is (en dit is de oorspronkelijke betekenis) een papieren representatie, geknipt uit zwart papier... 
LEES VERDER
meer activiteiten

Tijdelijk gesloten, hard werkend aan de heropening

Op 15 mei 2012 openden wij de deuren van het Cameramuseum in de Visstraat 12. Helaas moesten we per 1 augustus 2018 tijdelijk sluiten, omdat het pand werd verkocht. Andere activiteiten zoals: de beurzen, het aannemen van nieuwe items voor onze collectie en het verhuren van camera’s voor filmproducties gingen en gaan gewoon door.

Momenteel werken we hard aan de heropening van het museum in de Korte Sint Janstraat 5 in Zierikzee. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief, voor het laatste nieuws.

Back To Top