Er Wordt Hard Gewerkt, Maar Alle Hulp Is Nog Steeds Welkom!

Er wordt hard gewerkt, maar alle hulp is nog steeds welkom!

Er is de afgelopen weken hard gewerkt in het nieuwe pand van het museum. De benodigde structurele aanpassingen zijn gedaan, er is ontzettend veel geschilderd, geboend, geschrobd en gesjouwd. Momenteel wordt dus steeds beter te zien hoe het eindresultaat zal zijn, en worden voorzichtig ook al de eerste spullen verhuisd naar het museum!

Maar er moet, ondanks dat er al enorm veel werk is verzet, ook nog flink wat worden gedaan. Zo is het, zult u begrijpen, een flink (precies) karwei om van alle losse glasplaten weer vitrinekasten te maken. De boekenkasten weer op te bouwen, en over de verhuizing en schoonmaak van alle spullen naar het pand nog maar te zwijgen…

Gelukkig hebben we al een klein aantal toezeggingen voor hulp, maar ook hier zijn alle handen meer dan welkom! Heb je dus wat tijd over en zin om ons te helpen? Meld je dan via onderstaande knop direct aan:

Ja, ik wil helpen en meld me aan!

Je doet ons er een enorm plezier mee, en zorgt ervoor dat het museum zo snel als mogelijk kan heropenen.

Alvast hartelijk bedankt!