Schrijven met licht

‘Schrijven met licht’ 

10-30 – 12.00 uurZilveren passer 005-web
Een gastheer/-vrouw leidt u rond in het museum (3 verdiepingen), en vertelt het verhaal over het museum en de fotografie.
Entree: € 4,- per persoon
Rondleiding: € 25,-

12.15 – 13.45 uur
Gelegenheid om te lunchen, Zierikzee kent vele leuke gelegenheden. Wij zijn u graag behulpzaam bij het vinden van de geschikte locatie die aansluit bij uw wensen.

14.00 – 16.00 uurpinhole-camera-resultaat
U gaat met uw groep historisch Zierikzee in om te fotograferen met een pinhole camera, wat niets meer is dan een blikje! Terug in het museum gaan we naar de donkere kamer om iedereen zijn/haar foto te ontwikkelen, op de ‘ouderwetse’ manier. Let op, de groep dient voor deze activiteit uit minimaal 15 personen te bestaan. Alle informatie over fotograferen met een pinhole camera leest u hier.
Kosten: € 5,- per persoon

14.00 – 16.00 uur
Geïnteresseerd in historisch Zierikzee? Maak onder leiding van een gids van het VVV een stadswandeling. Ook hierbij zijn wij u graag behulpzaam, prijs op aanvraag.
Tevens heeft Zierikzee ook vele leuke winkels. Op vertoon van uw entreebewijs ontvangt u bij de lunchroom van Hema Zierikzee een gratis kopje koffie.

16.00 uur
Wie een onvergetelijke herinnering wil aan het bezoek kan in de historische studio op de foto in klederdracht. Lees hier alles over deze leuke activiteit!

klederdracht