Fototour door Zierikzee

Ontdekken, leren en vastleggen
Heeft u ook wel eens zin in een wandeling door het pittoreske Zierikzee met al haar mooie monumenten? En dat onder begeleiding van een fotograaf met meer dan 40 jaar ervaring, die internationale prijzen heeft gewonnen en vele cursussen/lezingen in Europa heeft gegeven? Het Cameramuseum biedt die gelegenheid!

Na opgave gaat u met een groep van minimaal drie en maximaal vijf fotografen (en eventuele partner zonder camera) een wandeling van ongeveer drie uur maken door Zierikzee. Gericht op het fotograferen van de vele monumenten, leuke doorkijkjes en al het andere fraais wat deze omgeving te bieden heeft. Daarbij zullen veel waardevolle tips gegeven worden over standpunten, brandpuntsafstanden en welke diafragma’s aan te raden zijn. Kortom, alles wat voor een geslaagde opname noodzakelijk kan zijn.

Het is wel noodzakelijk, dat u redelijk ter been bent. In voorkomende gevallen zal meestal wel een regeling getroffen kunnen worden, als u dit maar van te voren even opgeeft. De wandeling is in principe niet zwaar, maar beslaat toch ongeveer 4 a 5 kilometer. De route zal grotendeels bepaald worden door hoe het licht op dat tijdstip het gunstigste staat, voor een geslaagde opname.

De kosten bedragen € 35,- per persoon, en wordt georganiseerd vanuit het Cameramuseum Zierikzee. De tocht is onder leiding van fotograaf Leen Koper.

fototour door zierikzee

Informatie
Voor meer informatie over onze fototour verzoeken we u een e-mail te sturen met vermelding Fototour, uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer naar: bob@cameramuseum.nl